Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial

Stockholms län

Information

516403-2871 är organisationsnummer för företaget Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Täby som är den kommunen som Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial finns i.

Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial har varit registrerat sedan 2002-09-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören och vice verkställande direktören var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial så kan ni göra det på telefon genom 08-7583850 eller genom brev på följande adress:
Ellagårdsv. 40A, 187 45, Täby

Filialen skall bedriva försäljning av säkerhetsprodukter samt logistik- och spårningssystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Brooks Todo Seguridad en Espana, S.A. Filial och det är Baucells Granell, Jaime som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Thörn, Göran Connie som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,