Söderlind Fastighetskonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Söderlind Fastighetskonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Söderlind Fastighetskonsult är ett av dem. Statusen för Söderlind Fastighetskonsult är att Bolaget är aktivt.

Söderlind Fastighetskonsult är ett Enskild firma och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Söderlind Fastighetskonsult ska trivas.

Söderlind Fastighetskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsmäkleri, konsultverksamhet med fastighetsanknytning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderlind Fastighetskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Söderlind Fastighetskonsult och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Söderlind Fastighetskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8979710.

.

De som är på något sätt har med Söderlind Fastighetskonsult är Söderlind, Ulla Britt Viola som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Söderlind Fastighetskonsult har 511219-XXXX som sitt organisationsnummer.