Anders Björklunds Ekonomiska Råd

Stockholms län

Information

500825-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anders Björklunds Ekonomiska Råd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Björklunds Ekonomiska Råd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Anders Björklunds Ekonomiska Råd finns i.

Anders Björklunds Ekonomiska Råd har varit registrerat sedan 1997-03-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Björklunds Ekonomiska Råd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Anders Björklunds Ekonomiska Råd är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Anders Björklunds Ekonomiska Råd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anders Björklunds Ekonomiska Råd så kan ni göra det på telefon genom 08-51051451 eller genom brev på följande adress:

Nationalekonomisk -rådgivning, -utredningsverksamhet och -bokutgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Björklunds Ekonomiska Råd och det är Björklund, Anders Carl Tage som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,