Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén

Stockholms län

Information

500724-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén finns i.

Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén har varit registrerat sedan 1990-10-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén är följande:

Vill ni komma i kontakt med Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén så kan ni göra det på telefon genom 08-4730840 eller genom brev på följande adress:

Logopedverksamhet och inom området information och föreläsningsverksamhet om behandling av rösten samt därmed förenlig verksamhet även sångsolist- engagemang

Det finns olika personer som har en koppling med Täby Logopedpraktik och Röstkonsult Åslög Rosén och det är ROSÉN, ÅSLÖG NATALIE som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,