Novaaris marknads- och affärsutveckling

Stockholms län

Information

Novaaris marknads- och affärsutveckling är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Novaaris marknads- och affärsutveckling finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Novaaris marknads- och affärsutveckling är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-02-08.

Novaaris marknads- och affärsutveckling som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-10-12. Men sedan 2007-02-08 så har Novaaris marknads- och affärsutveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Novaaris marknads- och affärsutveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7686594.

Täby arbetar för att företag som Novaaris marknads- och affärsutveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Novaaris marknads- och affärsutveckling. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom affärsstöd, marknadsutveckling och marknadskommunikation. Eventmarketing och arrangemang av events, mässor och konferenser.

Firmatecknare för Novaaris marknads- och affärsutveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Novaaris marknads- och affärsutveckling och det är följande personer, Rognli, Gun Agneta som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Novaaris marknads- och affärsutveckling är 500319-XXXX.