Söderholm Sustainability

Stockholms län

Information

500111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Söderholm Sustainability. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderholm Sustainability är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Söderholm Sustainability finns i.

Söderholm Sustainability har varit registrerat sedan 2006-08-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderholm Sustainability så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Söderholm Sustainability är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Söderholm Sustainability är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderholm Sustainability så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom managementfrågor rörande extern miljö, arbetsmiljö och hållbar utveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderholm Sustainability och det är Söderholm, Anne-Charlotte Maria som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,