Anders Schaerström, Skrivare

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter Anders Schaerström, Skrivare. Det finns flera bolag som liknar Anders Schaerström, Skrivare i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Anders Schaerström, Skrivare är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-03 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-02-14 så har Anders Schaerström, Skrivare varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Anders Schaerström, Skrivare och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Anders Schaerström, Skrivare så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Anders Schaerström, Skrivare så kan ni göra det på 08-56613655.

Utredningar, analyser, textbearbetning, översättning, författar- skap, undervisning, detta inom sakområden: geografi, humaneko- logi, samhällsvetenskap, arbetsliv, utbildning samt folkhälsa.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Schaerström, Sven Anders Rune som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Anders Schaerström, Skrivare har 491018-XXXX som sitt organisationsnummer.