ELFBERGS ÅKERI

Stockholms län

Information

480125-XXXX är organisationsnummer för företaget ELFBERGS ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELFBERGS ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som ELFBERGS ÅKERI finns i.

ELFBERGS ÅKERI har varit registrerat sedan 1981-05-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ELFBERGS ÅKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

ELFBERGS ÅKERI är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för ELFBERGS ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med ELFBERGS ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 070-8885311 eller genom brev på följande adress:

Godstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med ELFBERGS ÅKERI och det är Elfberg, Sven Anders som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,