Sundstedt Byggproduktion

Stockholms län

Information

471219-XXXX är organisationsnummer för företaget Sundstedt Byggproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundstedt Byggproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Sundstedt Byggproduktion finns i.

Sundstedt Byggproduktion har varit registrerat sedan 2006-03-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundstedt Byggproduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Sundstedt Byggproduktion är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Sundstedt Byggproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sundstedt Byggproduktion så kan ni göra det på telefon genom 070-5328499 eller genom brev på följande adress:

För uppdragsgivare utföra projektledning vid ny-, om- och tillbyggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundstedt Byggproduktion och det är Sundstedt, Jan-Olov Rolf som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,