LACKORN A & C-KONSULT

Stockholms län

Information

470729-XXXX är organisationsnummer för företaget LACKORN A & C-KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LACKORN A & C-KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som LACKORN A & C-KONSULT finns i.

LACKORN A & C-KONSULT har varit registrerat sedan 1989-01-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LACKORN A & C-KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

LACKORN A & C-KONSULT är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för LACKORN A & C-KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med LACKORN A & C-KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-301234 eller genom brev på följande adress:

Sjukgymnastisk konsult inom området andning och cirkulation

Det finns olika personer som har en koppling med LACKORN A & C-KONSULT och det är Lindholm Lackorn, Jane Elisabeth som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,