U K Smart Products

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och U K Smart Products är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och U K Smart Products är ett av dem. Statusen för U K Smart Products är att Bolaget är aktivt.

U K Smart Products är ett Enskild firma och skapades 1998-12-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som U K Smart Products ska trivas.

U K Smart Products är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av sport, lek, fritid- och konstvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att U K Smart Products är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är U K Smart Products och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med U K Smart Products så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6103675.

.

De som är på något sätt har med U K Smart Products är Arnell Karlsson, Ulla Linnéa som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

U K Smart Products har 470206-XXXX som sitt organisationsnummer.