Täby VVS-konstruktion & installation

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter Täby VVS-konstruktion & installation. Det finns flera företag som liknar Täby VVS-konstruktion & installation i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Täby VVS-konstruktion & installation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-08-22 så har Täby VVS-konstruktion & installation varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Täby VVS-konstruktion & installation och det finns fler företag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Täby VVS-konstruktion & installation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Täby VVS-konstruktion & installation så kan ni göra det på 08-7920992.

Konstruktion av VVS-anläggningar, VVS-installationer samt försäljning av VVS-material och material i anknytning till VVS. VVS ventilation, värme och sanitet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gerdin, Stig Axel som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Täby VVS-konstruktion & installation har 461119-XXXX som sitt organisationsnummer.