NASIM Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och NASIM Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och NASIM Consulting är ett av dem. Statusen för NASIM Consulting är att Bolaget är aktivt.

NASIM Consulting är ett Enskild firma och skapades 2002-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som NASIM Consulting ska trivas.

NASIM Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom IT med fokusering på nätverk, modellering och simulering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NASIM Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29.

Idag är NASIM Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med NASIM Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51051074.

.

De som är på något sätt har med NASIM Consulting är Ayani, Rassul som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ayani, Siamak som är född 1981 och har titeln Prokurist, .

NASIM Consulting har 460526-XXXX som sitt organisationsnummer.