Jan-Henriks Åkeri

Stockholms län

Information

460412-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jan-Henriks Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan-Henriks Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Jan-Henriks Åkeri finns i.

Jan-Henriks Åkeri har varit registrerat sedan 1993-10-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan-Henriks Åkeri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jan-Henriks Åkeri är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Jan-Henriks Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jan-Henriks Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 08-51027078 eller genom brev på följande adress:

Åkeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan-Henriks Åkeri och det är Baldauf, Jan-Henrik Albert som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,