MR-Fysik i Stockholm

Stockholms län

Information

MR-Fysik i Stockholm är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som MR-Fysik i Stockholm finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MR-Fysik i Stockholm är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-05-02.

MR-Fysik i Stockholm som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-24. Men sedan 2000-05-02 så har MR-Fysik i Stockholm varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MR-Fysik i Stockholm så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7682874.

Täby arbetar för att verksamheter som MR-Fysik i Stockholm ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MR-Fysik i Stockholm. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet i medicinsk, magnetisk resonans tomografi (röntgen diagnostik). Undervisning (produktion av undervisningsmaterial), uppfinningar (medicinsk fysisk- teknik). Utveckling av datorprogram (medicinsk teknik). Handel med aktier.

Firmatecknare för MR-Fysik i Stockholm är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MR-Fysik i Stockholm och det är följande personer, Nordell, Bo Anders Erland som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MR-Fysik i Stockholm är 451215-XXXX.