Optimus Konsult & Bokningsservice

Stockholms län

Information

Optimus Konsult & Bokningsservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Optimus Konsult & Bokningsservice finns. I Täby så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Optimus Konsult & Bokningsservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Optimus Konsult & Bokningsservice har haft sedan 1995-01-01. Optimus Konsult & Bokningsservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Optimus Konsult & Bokningsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7568240.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Optimus Konsult & Bokningsservice har idag 451020-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Optimus Konsult & Bokningsservice

Extern skrivbyrå med marknadsföring per telefon, besöksbokning och telemarketing inom läkemedelsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Optimus Konsult & Bokningsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Parkholm, Barbro Gunilla som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .