Feldenkraispedagog Kirsti Elving

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och Feldenkraispedagog Kirsti Elving är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Feldenkraispedagog Kirsti Elving är ett av dem. Statusen för Feldenkraispedagog Kirsti Elving är att Bolaget är aktivt.

Feldenkraispedagog Kirsti Elving är ett Enskild firma och skapades 1999-10-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Feldenkraispedagog Kirsti Elving ska trivas.

Feldenkraispedagog Kirsti Elving är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillhandahålla sjukgymnastik med inriktning inom kroppsmedvetande träning samt psyko-fysisk återlärning enligt feldenkraismetoden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Feldenkraispedagog Kirsti Elving inte är momsregistrerat.

Idag är Feldenkraispedagog Kirsti Elving och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Feldenkraispedagog Kirsti Elving så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7320388.

.

De som är på något sätt har med Feldenkraispedagog Kirsti Elving är Heinonen-Elving, Kirsti Kaarina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Feldenkraispedagog Kirsti Elving har 450921-XXXX som sitt organisationsnummer.