Slap Stick Art & Idé

Stockholms län

Information

450829-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Slap Stick Art & Idé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slap Stick Art & Idé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Slap Stick Art & Idé finns i.

Slap Stick Art & Idé har varit registrerat sedan 1998-02-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Slap Stick Art & Idé så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Slap Stick Art & Idé är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Slap Stick Art & Idé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Slap Stick Art & Idé så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reklam, media och marknadsföring samt försäljning av däri närbe- släktade tjänster och produkter. Förvaltning, köp och försäljning av aktier och andra värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Slap Stick Art & Idé och det är Dahlgren, Lars Alois som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,