Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult

Stockholms län

Information

Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult är ett företag som finns i Täby. I Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lewenhaupt, Karl Gösta Adam som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult på telefon .

Slipning av långfärdsskridskor, främst mot kunder i Norrort. Konsult inom området energideklaration av småhus, främst mot småhussäljare i Norrort.

Idag är Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult av bolagstypen Enskild firma.

Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult innehar ej F-skattsedel och Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult så är det följande:

Lewenhaupts långfärdsslipning och småhusenergi- konsult har 450614-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.