Ergotec Business Development

Stockholms län

Information

450418-XXXX är organisationsnummer för företaget Ergotec Business Development. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ergotec Business Development är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Ergotec Business Development finns i.

Ergotec Business Development har varit registrerat sedan 2005-04-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ergotec Business Development så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ergotec Business Development är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Ergotec Business Development är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ergotec Business Development så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende affärsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Ergotec Business Development och det är Stolt, Ulf Christer som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,