BZ Transmissions

Stockholms län

Information

BZ Transmissions är en verksamhet som finns i Täby. I BZ Transmissions finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zetterfeldt, Bo som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BZ Transmissions så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BZ Transmissions på telefon 08-51400090.

Handel med industritransmissioner såsom roterande axelkopplingar (axlar) av olika typer såsom flexibla axelkopplingar med gummielement, fasta axelkopplingar, flexibla axelkopplingar av stålamelltyp, axelkopplingar med brytpinne, axelkopplingar av kuggtyp, axelkopplingar av miniatyrtyp, axelkopplingar enligt kundspecifikation, smidda drivaxlar för kraftöverföring för industriellt bruk, utrustning för momentmätning, växellådor.

Idag är BZ Transmissions av bolagstypen Enskild firma.

BZ Transmissions är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BZ Transmissions innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och BZ Transmissions är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BZ Transmissions så är det följande:

BZ Transmissions har 440722-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.