A. JANSSON SYMASKINS SERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är ett av dem. Statusen för A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är att Bolaget är aktivt.

A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är ett Enskild firma och skapades 1981-02-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som A. JANSSON SYMASKINS SERVICE ska trivas.

A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparationer och försäljning av symaskiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är A. JANSSON SYMASKINS SERVICE och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med A. JANSSON SYMASKINS SERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-253411.

.

De som är på något sätt har med A. JANSSON SYMASKINS SERVICE är JANSSON, ANDERS BÖRJE som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A. JANSSON SYMASKINS SERVICE har 440602-XXXX som sitt organisationsnummer.