Stålmatrosen

Stockholms län

Information

430419-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stålmatrosen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stålmatrosen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Stålmatrosen finns i.

Stålmatrosen har varit registrerat sedan 2006-12-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stålmatrosen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Stålmatrosen är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Stålmatrosen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stålmatrosen så kan ni göra det på telefon genom 08-7585106 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, försäljning och transport av verktygsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Stålmatrosen och det är von Hage, Urban Erik Alexander som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,