C. HAMMARLUND BYGGKONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är ett av dem. Statusen för C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är att Bolaget är aktivt.

C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1985-04-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som C. HAMMARLUND BYGGKONSULT ska trivas.

C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsulterande arkitektverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är C. HAMMARLUND BYGGKONSULT och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med C. HAMMARLUND BYGGKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med C. HAMMARLUND BYGGKONSULT är Hammarlund, Claes Göran som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C. HAMMARLUND BYGGKONSULT har 430313-XXXX som sitt organisationsnummer.