KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON

Stockholms län

Information

420914-XXXX är organisationsnummer för företaget KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON finns i.

KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON har varit registrerat sedan 1970-07-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON så kan ni göra det på telefon genom 08-186167 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet med grävnings- schaktnings- och planeringsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med KJ SCHAKT, KJELL JOHANSSON och det är JOHANSSON, KJELL ÅKE som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,