Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning

Stockholms län

Information

Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning är ett bolag som finns i Täby. I Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alm, Anders Holger som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning på telefon 08-870380.

Psykologisk utredning Psykoterapeutiks behandling av barn, ungdomar och vuxna samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning av bolagstypen Enskild firma.

Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning så är det följande:

Leg. Psykoterapeut Anders Alm, Psykoterapi och Utredning har 420625-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.