B W Translations

Stockholms län

Information

411207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B W Translations. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B W Translations är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som B W Translations finns i.

B W Translations har varit registrerat sedan 2005-10-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för B W Translations så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

B W Translations är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för B W Translations är följande:

Vill ni komma i kontakt med B W Translations så kan ni göra det på telefon genom 08-7685680 eller genom brev på följande adress:

Översättningar av promotionmaterial och tekniska publikatoner. Konsultverksamhet inom entreprenadmaskinbranschen (massförflyttningsberäkningar, maskinval).

Det finns olika personer som har en koppling med B W Translations och det är Wahlman, Bo Harry som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,