Björn Bengtson Environment

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Enskild firma som heter Björn Bengtson Environment. Det finns flera verksamheter som liknar Björn Bengtson Environment i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Björn Bengtson Environment är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-09-22 så har Björn Bengtson Environment varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Björn Bengtson Environment och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Björn Bengtson Environment så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Björn Bengtson Environment så kan ni göra det på 08-7569883.

Konsultverksamhet inriktad på företagsobestånd. Bistå vid inventeringar, värderingar samt omförsäljning av industriell utrustning såsom verkstadsmaskiner och tillbehör till dessa samt begagnade inredningsdetaljer i verkstäder och datorer som används där.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Björn Olof Edvin som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Björn Bengtson Environment har 410501-XXXX som sitt organisationsnummer.