LEOS PIANO & FLYGELSERVICE

Stockholms län

Information

401229-XXXX är organisationsnummer för bolaget LEOS PIANO & FLYGELSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEOS PIANO & FLYGELSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som LEOS PIANO & FLYGELSERVICE finns i.

LEOS PIANO & FLYGELSERVICE har varit registrerat sedan 1980-02-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEOS PIANO & FLYGELSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

LEOS PIANO & FLYGELSERVICE är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för LEOS PIANO & FLYGELSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med LEOS PIANO & FLYGELSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-7582189 eller genom brev på följande adress:

Piano- och flygelreparationer samt instrument- stämning

Det finns olika personer som har en koppling med LEOS PIANO & FLYGELSERVICE och det är EISLEITNER, LEONHARD som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,