DL- Installationsledare

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och DL- Installationsledare är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och DL- Installationsledare är ett av dem. Statusen för DL- Installationsledare är att Bolaget är aktivt.

DL- Installationsledare är ett Enskild firma och skapades 2003-04-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som DL- Installationsledare ska trivas.

DL- Installationsledare är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

DL-installationsledare avser att samordna vvs-, styr-, el-, tele- och datainstallationer i alla typer av byggnader. Teknisk- och ekonomisk kontroll. Besiktning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DL- Installationsledare är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är DL- Installationsledare och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med DL- Installationsledare så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6303209.

.

De som är på något sätt har med DL- Installationsledare är Liljeson, Dag Folke som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DL- Installationsledare har 370329-XXXX som sitt organisationsnummer.