MITZI GÜNZ

Stockholms län

Information

321013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MITZI GÜNZ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MITZI GÜNZ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som MITZI GÜNZ finns i.

MITZI GÜNZ har varit registrerat sedan 1979-03-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MITZI GÜNZ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

MITZI GÜNZ är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för MITZI GÜNZ är följande:

Vill ni komma i kontakt med MITZI GÜNZ så kan ni göra det på telefon genom 08-7684661 eller genom brev på följande adress:

Reklamfotograf

Det finns olika personer som har en koppling med MITZI GÜNZ och det är GÜNZBURGER, MITZI ELLEN VERA som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,