PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM

Stockholms län

Information

Psykologisk och pedagogisk konsultverksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Täby så är PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1979-10-29 så skapades PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM och verksamheten är har F-skattsedel PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM har haft det sedan 2001-03-29.

311003-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM så går det att nå dem via telefon på 08-7685703 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom PSYKOLOGISK OCH PEDAGOGISK KONSULTBYRÅ SIV SJÖSTRÖM är SJÖSTRÖM, SIV INGALILL som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma, .