SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST

Stockholms län

Information

300719-XXXX är organisationsnummer för bolaget SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST finns i.

SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST har varit registrerat sedan 1987-11-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST är följande:

Vill ni komma i kontakt med SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Datatjänst, bokföring, ordbehandling samt fastighetsförvaltning

Det finns olika personer som har en koppling med SARA LAGERSTEDT SKRIV- OCH BOKFÖRINGSTJÄNST och det är Lagerstedt, Sara Viola som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,