I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG

Stockholms län

Information

300715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG finns i.

I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG har varit registrerat sedan 1990-01-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG är följande:

Vill ni komma i kontakt med I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG så kan ni göra det på telefon genom 08-7607673 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, bokföring och ekonomisk utbildning samt därmed förenlig konsultverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med I W EKONOMI-UPPDRAG, INGRID WILLBERG och det är Willberg, Ingrid Anna som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,