CS Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och CS Sweden Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och CS Sweden Handelsbolag är ett av dem. Statusen för CS Sweden Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

CS Sweden Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-05-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som CS Sweden Handelsbolag ska trivas.

CS Sweden Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kiosk-verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CS Sweden Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07.

Idag är CS Sweden Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med CS Sweden Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 072-2500298.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med CS Sweden Handelsbolag är Blomquist, Carl Christian Thomas som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Ösze, Samantha Adél som är född 1987 och har titeln Bolagsman, .

CS Sweden Handelsbolag har 969726-9570 som sitt organisationsnummer.