FuRis Handelsbolag

Stockholms län

Information

FuRis Handelsbolag är en verksamhet som finns i Täby. I FuRis Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Antequera Ortiz, José som är född 1957 och har titeln Bolagsman, von Gohren Antequera, Antonio J som är född 1989 och har titeln Bolagsman, von Gohren Antequera, Armando J B som är född 1991 och har titeln Bolagsman, von Gohren, Angelica A D Jacqueline som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med FuRis Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FuRis Handelsbolag på telefon 070-2943525.

Handledning och coaching till familjer, skolpersonal och skolelever. Tillhandahållande av tjänster till familjer och funktionshindrade.

Idag är FuRis Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

FuRis Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FuRis Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-03 och FuRis Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FuRis Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

FuRis Handelsbolag har 969726-5644 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.