Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969726-3615 är organisationsnummer för verksamheten Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Täby som är den kommunen som Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag finns i.

Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7563841 eller genom brev på följande adress:
Granitv. 53, 183 63, Täby

Konsultverksamhet inom ekonomi och administration.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagsservice Jansson & Pernerklint Kommanditbolag och det är Jansson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Komplementär, Parmsten, Liw som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare,