bradaran Handelsbolag

Stockholms län

Information

Byggnadsverksamhet. Import och export av fordon, hemelektronik och elektronik för bil ex. bilstereo, navigator m.m. Import av kläder till barn och vuxna. Import av biltillbehör. Köp och försäljning av begagnade bilar. Bilauktion. Arbete mellan olika företag, byggnadsföretag, hyra ut arbetskrafter, hjälpa studenter att hitta och hyra studentflak i maj och juni. Video och solarium, livsmedel, import och export av byggmaterial samt städverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för bradaran Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Täby så är bradaran Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2007-02-22 så skapades bradaran Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel bradaran Handelsbolag har haft det sedan 2007-04-28.

bradaran Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

969725-0174 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är bradaran Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med bradaran Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-51010352 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Jacob, Tarek

Följande personer är på något sätt aktiva inom bradaran Handelsbolag är Jacob, Tarek som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .