Echandia Marine kommanditbolag

Stockholms län

Information

Echandia Marine kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Echandia Marine kommanditbolag finns. I Täby så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Echandia Marine kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. Echandia Marine kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Echandia Marine kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hangarv. 3, 183 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Echandia Marine kommanditbolag har idag 969723-2131 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Echandia Marine kommanditbolag

Bolaget skall bedriva forskning och teknikutveckling inom den marina sektorn framförallt inriktat mot civila fartyg och båtar men även kommersiell sjöfart och marina applikationer både för över- och undervattensfarkoster.

I Echandia Marine kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Tord Magnus som är född 1976 och har titeln Komplementär, Cawthra, Jacqueline Louise som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .