Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Handelsbolag. Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 969721-8601.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-1534726 alternativt besöka eller skicka post till Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag på följande adress Lavettgränd 11, 187 68, Täby.

Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Stockholms kulturpedagoger Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Instrumentalundervisning med enskilda och grupper samt ensembleundervisning. Studioinspelningar med möjligheter till uthyrning av utrustning - såsom instrument och inspelningsutrustning. Föreläsningar i etik,esteik, filosofi, kulturanalyser och pedagogik. Anläggnings- och trändgårdsarbete med konstnärlig profil.