Phonograph SWE. Handelsbolag

Stockholms län

Information

Phonograph SWE. Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Phonograph SWE. Handelsbolag finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Phonograph SWE. Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Phonograph SWE. Handelsbolag har haft sedan 2006-08-04. Phonograph SWE. Handelsbolag har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Phonograph SWE. Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Miklagårdsv. 16, 187 74, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51010324.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Phonograph SWE. Handelsbolag har idag 969718-6451 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Phonograph SWE. Handelsbolag

Konsultverksamhet inom musikbranschen.

I Phonograph SWE. Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindqvist, Hans Gustav Ejnar som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lindqvist, Ulla Birgitta som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .