Euro Catering P&J Handelsbolag

Stockholms län

Information

969718-5206 är organisationsnummer för företaget Euro Catering P&J Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Euro Catering P&J Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Täby som är den kommunen som Euro Catering P&J Handelsbolag finns i.

Euro Catering P&J Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-04-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Euro Catering P&J Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Euro Catering P&J Handelsbolag är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Euro Catering P&J Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Euro Catering P&J Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8890581 eller genom brev på följande adress:
Svärdlångsv. 44, 120 60, Årsta

Cateringverksamhet med lunch och festmiddagar åt företag och privatpersoner samt personaluthyrning. Matlagningskurser.

Det finns olika personer som har en koppling med Euro Catering P&J Handelsbolag och det är Andersson, Erik Johan som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Gribert, Patrick Michel som är född 1971 och har titeln Bolagsman,