Happy Hill Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Handelsbolag som heter Happy Hill Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Happy Hill Handelsbolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-02-24 så har Happy Hill Handelsbolag varit registrerat. Idag är Happy Hill Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Happy Hill Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stamstigen 10, 186 92, Vallentuna. Vi ni istället prata med Happy Hill Handelsbolag så kan ni göra det på 08-6669995.

Daghemsverksamhet för barn. Äga och förvalta fast och lös egendom. Import och försäljning av hälsoprodukter, oljor, krämer, tvålar, naturmedel. Driva kursverksamhet såsom yoga, qi gong och andra terapier och självförsvar. Snickerier och hantverkservice till företag och privatpersoner såsom golvrenoveringar, målerier och grovstädning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Söderström, Pontus Birger Fredrik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wagner, Helena Charlotta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Happy Hill Handelsbolag har 969717-0422 som sitt organisationsnummer.