Purum Katalys Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

Purum Katalys Sweden Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Purum Katalys Sweden Handelsbolag finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Purum Katalys Sweden Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Purum Katalys Sweden Handelsbolag har haft sedan 2007-03-08. Purum Katalys Sweden Handelsbolag har funnits sedan och 2007-03-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Purum Katalys Sweden Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5557525.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Purum Katalys Sweden Handelsbolag har idag 969714-2538 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Purum Katalys Sweden Handelsbolag

Utveckla, tillverka och marknadsföra kataltisk reningsutrustning främst avsedd för industriellt bruk.

I Purum Katalys Sweden Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlstedt, Nanna Birgitta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Järås, Sven Gunnar som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Nordell, Erik Anders som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .