Rådhuset i Täby Handelsbolag

Stockholms län

Information

Rådhuset i Täby Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Rådhuset i Täby Handelsbolag finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Rådhuset i Täby Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Rådhuset i Täby Handelsbolag har haft sedan 2005-08-18. Rådhuset i Täby Handelsbolag har funnits sedan och 2005-08-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rådhuset i Täby Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Turebergsv. 9, 187 32, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7684542.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Rådhuset i Täby Handelsbolag har idag 969712-0328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Rådhuset i Täby Handelsbolag

Rådgivning och management consulting inom resebranschen som utomstående konsult rådgivare vid försäljning och marknadsföring och eller upphandlingar inom resebranschen. Telemarketing samt träning av hästar.

I Rådhuset i Täby Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sörensen, Anne-Marie Kristina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Sörensen, Poul som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .