Stockholm Kock service Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Täby och Stockholm Kock service Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stockholm Kock service Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stockholm Kock service Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stockholm Kock service Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-05-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Stockholm Kock service Handelsbolag ska trivas.

Stockholm Kock service Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Catering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stockholm Kock service Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16.

Idag är Stockholm Kock service Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Stockholm Kock service Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51107585.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Stockholm Kock service Handelsbolag är Germond, Joni David som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Ralf Fredrik som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Stockholm Kock service Handelsbolag har 969710-4330 som sitt organisationsnummer.