Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag

Stockholms län

Information

Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag finns. I Täby så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högomsv. 10, 183 50, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9883806.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag har idag 969709-6619 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag

Musikförlag.

I Oké Herlitz musikförlag Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Herlitz, Mette Rydne som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Oké, Emma Julia som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Tenelius, Karin Birgitta Elisabet som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .