Bröderna Heland Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

Datanät, drift och service. Datasystem, utveckling, kundspecifik. Tillverkning av datorer och annan informationsbehandlingsutrustning. Konsultverksamhet, affärssystem (ekonomi- och administrativa system, Internet, direktansluten datapublicering

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Heland Consulting Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Täby så är Bröderna Heland Consulting Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2005-03-21 så skapades Bröderna Heland Consulting Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Bröderna Heland Consulting Handelsbolag har haft det sedan 2006-04-14.

Bröderna Heland Consulting Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-14

969709-3137 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Bröderna Heland Consulting Handelsbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Heland Consulting Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 073-3756134 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Heland Consulting Handelsbolag är von Heland, Hugo Kristoffer som är född 1982 och har titeln Bolagsman, von Heland, Klas Henrik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .