Omnigenus Scientific Services Handelsbolag

Stockholms län

Information

Omnigenus Scientific Services Handelsbolag är en verksamhet som finns i Täby. I Omnigenus Scientific Services Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jorjani, Hossein som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jorjani, Shams som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Omnigenus Scientific Services Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Omnigenus Scientific Services Handelsbolag på telefon .

Databearbetning, statistisk konsultation, vetenskaplig granskning främst inom data, språk och statistik och vetenskaplig utredning inom inom främst beteendevetenskap, media och statistik.

Idag är Omnigenus Scientific Services Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Omnigenus Scientific Services Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Omnigenus Scientific Services Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Omnigenus Scientific Services Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Omnigenus Scientific Services Handelsbolag så är det följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig.

Omnigenus Scientific Services Handelsbolag har 969706-4252 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.