Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

Företaget kommer att bedriva E-handel av elektronikprodukter som t.ex. TV, Radio, MP3-spelare, datorer. Friskvårdsprodukter. Kort sagt ett varuhus på nätet. En del av produkterna kommer att skickas direkt till konsument från utlandet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Täby så är Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2004-10-02 så skapades Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag har haft det sedan 2005-10-13.

Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-13

969704-6929 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-212611 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zuperztore Imports Sweden Handelsbolag är Videman, Mia Irja Liisa som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Österholm, Daniel som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .